Stedelijke Harmonie Harderwijk

al meer dan 145 jaar actief in muziek

Concertorkest:

Sinds september 2021 hebben het concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en het grote orkest van Chr. Harmonie Crescendo Ermelo hun muzikale krachten gebundeld in een nieuw regionaal harmonieorkest: 

Regioharmonie De Verbinding. https://www.regioharmonie-deverbinding.nl

Als Regioharmonie werken we graag mee aan allerlei festiviteiten in de regio en daarnaast geven we ook concerten in verschillende gemeenten. Naast optreden als volledig orkest kan er tevens gewerkt worden met ensembles. Het orkest staat open voor projecten zoals bijv. het bieden van een podium aan componisten en arrangeurs. Het repertoire varieert van originele harmoniewerken tot transcripties en van klassieke muziek tot lichte muziek. Het orkest staat onder leiding van dirigent Ronald Slager en bestaat momenteel uit circa 50 orkestleden.

Naast leden van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Crescendo Ermelo zijn natuurlijk ook andere muzikanten van harte welkom om zich aan te sluiten! Kom gerust eens kijken op een repetitie op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in het gebouw van de Stedelijke Harmonie aan de Deventerweg 42 Harderwijk. 

Meer informatie over Regioharmonie De Verbinding is te vinden via Facebook  https://www.facebook.com/regioharmoniedeverbinding/ en Instagram  https://www.instagram.com/invites/contact/?i=58g7cthwgf8&utm_content=21pi2kj 

Dirigent: Richard Vrijhoef

Coördinator: Karin Visser


 

E-mailen
Map
Info
Instagram