Op donderdagavond 6 juli aanstaande geeft Regioharmonie De Verbinding een gratis toegankelijk zomeravondconcert op de Boulevard in Harderwijk. Het orkest zet hiermee de traditie voort om het seizoen feestelijk af te sluiten met een buitenoptreden.

Het afgelopen seizoen was het eerste met dirigent Richard Vrijhoef en er zijn diverse mooie en afwisselende concerten gegeven. Zo startte het seizoen met Party@thePark in Ermelo, begeleidde het orkest de Volkskerstzang in Harderwijk en organiseerde zij met Ermelose orkesten een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook kijkt de Regioharmonie trots terug op twee indrukwekkende uitvoeringen van de Markus Passion op Stille Zaterdag. Natuurlijk staan er voor komend seizoen ook weer mooie concerten op de planning. De Regioharmonie start hiervoor op 24 augustus weer met repeteren en wie geïnteresseerd is om mee te komen spelen is van harte welkom om een repetitie te bezoeken. Meer informatie en optredens zijn ook te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl

Op 6 juli zal Regioharmonie De Verbinding een afwisselend programma ten gehore brengen; van swingende Latin tot musicalmuziek en bekende popnummers. Voor wie het orkest nog niet kent is het een mooie gelegenheid om eens kennis te maken. Het optreden is op de Boulevard in Harderwijk van 20.00 tot 21.00 uur.

N.B. Houd bij slecht weer de Facebookpagina en/of website in de gaten voor een eventuele wijziging van locatie of annulering.

Vergelijkbare berichten