Affiches

TerugAffiches.htmlAffiches.htmlshapeimage_1_link_0
AccomodatieAccomodatie.htmlAccomodatie.htmlshapeimage_5_link_0
FotoarchiefFotoarchief.htmlFotoarchief.htmlshapeimage_6_link_0

Op vrijdag 23 september 2016 bestaat de Stedelijke Harmonie Harderwijk 140 jaar en dat is een reden voor een feestje! Daarom wordt er bij de Stedelijke Harmonie Harderwijk een open repetitie gehouden. Iedereen is van harte welkom om langs te komen op vrijdagavond 23 september tussen 19.00 tot 21.00 op de Deventerweg 42.

Speel je een instrument? Meld je dan aan voor de open repetitie via openrepetitie@gmail.com. Vermeld bij aanmelding je naam, instrument en ervaring. De muziek krijg je via de mail opgestuurd. Zo heb je alvast de mogelijkheid thuis te oefenen. Deelname is gratis!

Lijkt het je leuk een instrument uit te proberen of wil je komen luisteren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen.

Na de repetitie is er tijd voor een hapje en een drankje voor het 140-jarige bestaan van de vereniging. Dan is er de mogelijkheid vragen te stellen en een instrument uit te proberen.