Stedelijke Harmonie Harderwijk zoekt majorette-twirl train(st)er

Binnen onze vereniging hebben wij een hechte groep majorettes. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste train(st)er die de groep weer nieuwe technieken kan aanleren, aandacht heeft voor de eigen shows, maar ook mooie choreografieën kan schrijven voor de wedstrijden. We zoeken een echt verenigingsmens die met plezier, goede coaching, en oog voor kwaliteiten, lesgeeft aan een groep leuke, enthousiaste meiden.

De trainer Majorette /Twirl:

• Kan trainingen leiden en heeft passie voor twirl
  • kan goed omgaan met groepen van verschillende leeftijd en niveaus en weet ieder iets aan te leren.
  • kan stimuleren en inspireren, met geduld, enthousiasme en deskundigheid;
  • heeft goede sociale en educatieve vaardigheden.
  • Is energiek en spreekt aan bij de jeugd en kan jeugd stimuleren en coachen
  • oog heeft oor de balans tussen muzikale ambities en ontspanning.
  • Is een artistiek leid(st)er die kwaliteit van de shows verbindt met veel plezier voor de leden;
  • Heeft gedegen kennis van de ontwikkelingen in de majorette en twirl sport;
  • Combineert goede vaardigheid aan batonhandelingen en dans.
  • Kan intentie / sfeer van verschillende muziekwerken vertalen naar een choreografie en show;
  • Zorgt voor begeleiding van de groepen bij optredens

Functie-algemeen

De training voor teams wordt gehouden op woensdag tussen 18.00- 21.00 uur. We willen graag de woensdag aanhouden of uitbreiden. De trainingen voor solisten en duo’s worden momenteel gehouden eenmaal per twee weken voor de wedstrijden op de dinsdag tussen 18.00-21.00. In overleg kan er ook op andere tijden getraind worden. Voor deze functie vragen we een verklaring omtrent gedrag (ivm werken met minderjarigen).

Wij bieden: Een enthousiaste groep meiden die regelmatig meedoen met Majorette- en Twirlwedstrijden zowel bij teams als solisten. De majorettes zorgen voor zelfstandige twirl optredens, maar kunnen ook een aandeel hebben bij concerten. De Stedelijke Harmonie heeft een eigen sportruimte in het gebouw. (wil je de groep zien: alle onderdelen doen mee met de wedstrijden op zaterdag 6 oktober in de Sypel te Harderwijk)

Geïnteresseerd in deze vacature? Heb je interesse, laat dan snel iets weten en stuur je sollicitatiebrief en cv liefst voor 15 oktober 2018 naar:

Eric Pierens Ir. J.A. Leeghwaterstraat 4 3841 KC Harderwijk

of mail naar info@stedelijke-harmonie.nl.

Wij zouden nog eind oktober/november willen starten met proefles. Alvast dank voor je interesse.

Voor meer info: kijk op onze website www.stedelijke-harmonie.nl of facebook (twirlteam stedelijke-harmonie)