Ben jij jong en speel je een instrument dat in een harmonie, fanfare of brass band voorkomt? Dan zijn wij opzoek naar jou! Op zaterdag 26 maart organiseren Harmonie Nunspeet en de Stedelijke Harmonie uit Harderwijk een JEUGD PLAY-IN Onder de noemer Mega Kids orkest voor één dag.

Heb je minimaal 2 jaar les en ben je jong neem dan contact met ons op, want het zou erg leuk zijn als we die dag met een volledig jeugdorkest aan de slag kunnen gaan. We vragen een bijdrage van €10,00 per persoon en daarvoor krijg je muziek, een lunch en onbeperkt koffie/thee of limonade.

We gaan de hele dag vooral gezellig samen muziek maken

Vanaf 9:30 uur is er een inloop met eventueel wat te drinken. Om 10:00 uur willen we starten, dus zorg dat je dan aanwezig bent.

De play-in wordt gehouden in het clubgebouw van Stedelijke Harmonie Harderwijk, Deventerweg 42, Harderwijk www.stedelijke-harmonie.nl

Om 16:00 uur willen we de dag afsluiten met een concert, waarin we de geoefende stukken van de dag ten gehore zullen brengen.

Nodig je ouders, vrienden of familie uit om naar het concert te komen luisteren. We willen iedereen vragen om deze dag vrolijke kleding aan te doen.

Je kan je aanmelden voor deze dag door het inschrijfformulier  zo snel mogelijk te mailen naar 2016playin@gmail.com. (in ieder geval voor 19 maart).

Affiches

TerugAffiches.htmlAffiches.htmlshapeimage_1_link_0