Klaverblad verzekeringen is de nieuwe hoofdsponsor van de Stedelijke Harmonie Harderwijk. Voor een periode van drie jaar zal Klaverblad garant staan voor projecten die de vereniging kan organiseren. Maandag 3 okober is het contract getekend door onze secretaris Judith Oordt in het bijzijn van voorzitter Frans Blomjous en Saskia Sanders van Klaverblad verzekeringen.

Met de financiële steun van Klaverblad zijn wij nu verzekerd van mooie optredens en goede prestaties.

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij, gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 1850 staat de maatschappij voor onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden en de blik gericht op de toekomst.

Aanbod

Klaverblad Verzekeringen heeft een breed assortiment schade- en levensverzekeringen voor particulieren en ondernemers. Voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor particulieren uit ons assortiment zijn:

1. autoverzekering;

2. woonverzekeringen: woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid;

3. uitvaartverzekering.

Voorbeelden van belangrijke verzekeringen die we voor ondernemers aanbieden:

1. arbeidsongeschiktheidsverzekering;

2. verzekeringspakketten voor MKB en voor agrarische bedrijven.

Klaverblad Verzekeringen wil zekerheid bieden en een goede service verlenen. Dit voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie, met een ruime dekking. De belangen van de verzekerden staan voorop.

Meer informatie over onze autoverzekering, woonhuisverzekering en alle andere verzekeringen is te vinden op www.klaverblad.nl.

Reclamecampagne Klaverblad Verzekeringen

In januari 2012 is de reclamecampagne van Klaverblad Verzekeringen gestart met een televisie- en een radiocommercial. Op deze manier wil Klaverblad Verzekeringen haar naamsbekendheid vergroten.

De grondgedachte van de campagne is: Klaverblad Verzekeringen blijft altijd gewoon goed verzekeren. Dat doet de maatschappij al zolang zij bestaat en dat wil zij blijven doen. Volgens Klaverblad Verzekeringen is dat tegenwoordig best bijzonder. De themazin van de commercials is dan ook: “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”

Betrouwbaar en degelijk

Klaverblad Verzekeringen ziet zichzelf als een betrouwbare en degelijke partij en is daarom sponsor geworden van de Stedelijke Harmonie Harderwijk: een vereniging met een betrouwbare en degelijke uitstraling.

Klaverblad

Woensdag 12 oktober 2011