Het concertorkest staat vanaf 1 september 2014 onder leiding van dirigent Wendy Biljard.

Elk jaar verzorgt het orkest haar eigen avondvullend concert met bijna elk jaar een nieuw thema in een van de concertruimtes in Harderwijk..
Naast dit grote terugkerende concert zijn er de optredens op Koningsdag,, wijkconcerten, kerkdiensten en het festival van het Noord Veluws Muziek Verband.
Daarnaast wordt het concertorkest geregeld uitgenodigd door andere orkesten of koren.

Het orkest bestaat uit een kleine 45 muzikanten. Het orkest heeft nog plaats voor klarinettisten, trompettisten, trombonisten en slagwerkers.

Het orkest repeteert elke maandagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur in het Harmoniegebouw.

Voor meer informatie mail naar concertorkest@stedelijke-harmonie.nl

Wendy Biljard werd in 1977 geboren in Zwolle en groeide op als klarinettiste bij harmonie de Bazuin in Zwolle. Na haar VWO examen studeerde zij aan het conservatorium te Zwolle met oa Alex Schillings als docent.

Op dit moment is Wendy ok dirigente van het B-orkest van De Bazuin in Zwolle.

Wendy heeft in 2014 RIETENwinkel.nl opgezet. Naast rieten voor de klarinet en saxofoon verkoopt RIETENwinkel.nl ook accessoires en organiseert zij workshops. Kijk ook op www.rietenwinkel.nl

“Mijn persoonlijke doelstelling als dirigent is mensen motiveren binnen hun eigen niveau om uiteindelijk als vereniging geleidelijk tot een hoger niveau te komen met nadrukkelijk aandacht op de continuïteit in de vereniging. Vooral het jeugdbeleid bij verenigingen heeft hierin mijn speciale aandacht.”

Concertorkestshapeimage_1_link_0
OpleidingsorkestOpleidingsorkest.htmlOpleidingsorkest.htmlshapeimage_2_link_0