Améézing

Zaterdag 10 november staat de 2e editie van Améézing, het live karaoke concert van Crescendo Ermelo op de planning. Het concept, een nummer kiezen uit de lijst en dit nummer live zingen met begeleiding van Crescendo slaat aan.

Inmiddels hebben ongeveer 10 mensen zich op gegeven. We starten de avond met een warming up met het publiek omdat we ook enkele zaalkaraoke nummers spelen. De zaal wordt hierbij geholpen met zingen door enkele zangers van Ermelodie.

Houd je van zingen kom dan deze avond meemaken als publiek, houd je heel veel van zingen dan kun je je nog tot 31 oktober opgeven voor een solo karaokenummer via de website
www.crescendo-ermelo.nl.

Overigens wordt het orkest deze avond ondersteunt door meespelers van de Stedelijke Harmonie!

Ameezingconcert A3_2018_kl