Concert

Noten bij de wijn

U kent het wel, ’s avonds op de bank met een goed glas wijn. Op tafel lekkere hapjes en op de achtergrond uw favoriete muziek. Genieten. Wijn en muziek gaan goed samen. Het concertorkest van de Stedelijke Harmonie en Ronald van der Vegt hebben de handen ineen geslagen om vrijdagavond 15 april vanaf 19.00 uur muziek en wijn te verenigen en u een mooie avond te bezorgen.

Wijnkoperij Egbert van der Vegt laat u heerlijke wijnen proeven en vertelt mooie verhalen bij de wijn. Verhalen die het karakter van de wijn benadrukken. Het concertorkest maakt het genieten compleet door passende muziek bij de wijnen te spelen.

U wordt meegevoerd naar Zuid-Amerikaanse sferen met Danzón No. 2 van Arturo Márquez waar een mooie Braziliaanse rode wijn zal passen of naar het donker bruine café Lowietje uit de serie Baantjer maar natuurlijk ook naar het wijnland Frankrijk.

Vanaf 19:00 uur wordt u ge”amuse”erd door het opleidingsorkest van de vereniging. Frisse, alcohol vrije muziek zal de karakteristieke kapel vullen. De jeugdige leden warmen u op voor het unieke proeverijconcert dat om 20:00 uur begint. Is 19:00 uur voor u te vroeg dan kunt u tussen 19:00 en 20:00 uur gewoon binnenlopen.

De muzikanten van de Stedelijke Harmonie willen graag met u het glas heffen tijdens de wijnproeverij.

Kaarten a €10,00 (inclusief proeverij en amuses) zijn te reserveren via wijn@stedelijke-harmonie.nl

Vrijdag 15 april 2016

Catharinakapel, Kloosterplein, Harderwijk